Assemblea Nacional d’APP

El darrer dissabte 1 de juny, LOAPSI va assistir a l’Assemblea Nacional d’APP (Asociación de profesionales de la psicomotricidad), la qual es va realitzar aquest any a Bilbao. En aquesta, es varen fer un seguit de comunicacions amb una temàtica comuna: la necessitat del reconeixement del professional dedicat a la psicotromicitat. En elles, es va parlar sobre com d’important és aquesta pràctica I la seva transcendència en funcionament correcte dels infants, amb i sense NESE, però malgrat aquest fet, només algunes universitats ofereixen màster i postgraus de caràcter propi i sense cap tipus d’oficialitat.

Des de LOAPSI, sempre s’ha apostat per la psicomotricitat com una disciplina que té múltiples beneficis pels infants , motiu pel qual en el centre, disposem d’una sala dedicada a treballar la psicomotricitat alternativament a la intervenció individualitzada.

Continuem amb força en el camí per demostrar la importància de la psicomotricitat, i assemblees d’aquest tipus, sens dubte, poden ajudar a fer que arribi a més gent la importància d’aquesta pràctica.

Si t'agrada, comparteix-ho

Últims articles