Grup de pares

El nostre treball en les teràpies per a pares, està basat en millorar els vincles que existeixen entre pares i fills, i així puguin els fills tenir un bon referent del que és amor i respecte, i els pares poder ser un suport i una ajuda en el procés de maduració dels seus fills.

Fins ara només es contemplava la Teràpia familiar, o la de parella i per tant els vincles amb pares i fills formaven part d’aquest procés. Però, què passa quan hi ha una separació?. En molts d’aquests casos les relacions amb els seus fills es recent i passen per passos intermedis, que els pares no volen solucionar en una teràpia de parella o familiar, a causa de que no es consideren part d’aquesta família o per altres motius. Aquesta Teràpia està dirigida als pares divorciats, separats o pares solters, pares adoptius.

Per a l’ésser humà la primera i principal font d’afecte són els pares. Com Esmenta Erich Fromm que per la majoria dels nens entre els 8 anys i mig als 10 anys el problema consisteix gairebé exclusivament en ser estimat. En ser estimat pel que és.

Grups psicoeducatius i tallers (per usuaris i familiars)