Qui som?

Som un equip professional multidisciplinari, que oferim la major qualitat en la nostra feina, la qual consisteix, en l’acompanyament educatiu, reeducatiu i terapèutic dels nostres usuaris.

Oferim formació contínua als professionals de l’educació,  des de la Psicologia, Psicopedagogia, Logopèdia o Psicomotricitat educativa, reeducativa i terapèutica.
Els professors de la formació contínua, són excel·lents companys/as que en l’actualitat exerceixen la seva labor en centres educatius.

Centre de pràctiques de la Universitat de Barcelona, Universitat Autónoma de Barcelona, UOC, UNIBA, UNIR, BLANQUERNA I ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics)

Els professionals estem especialitzats en diferents àrees:

  • Psicòlegs clínics
  • Logopedes
  • Psicomotricistes terapèutics, educatius i reeducatius
  • Pedagogs
  • Psicopedagogs
  • Treballadors socials
  • Mestres especialistes en necessitats educatives especials.
  • Mestres en actiu en diverses especialitats

Alguns dels nostres socis col·laboradors i voluntaris, també son professionals d’algunes de les especialitats abans mencionades.

L’Infant es fa adult quan entén que no només té dret a tenir raó, sinó que també té dret d’equivocar-se

Szasy

Educar no és donar una carrera per viure, sinó donar tremp a l’ànima per afrontar les dificultats de la vida

Pitàgoras.

Més enllà de qualsevol teoria, de qualsevol metodologia, bé sabem que un treball terapèutic, val pel que val el terapeuta, per la seva qualitat humana, per la seva capacitat d’empatia, de comprensió, de reflexió, d’acció. El seu rol principal és el de guia. (…) Un terapeuta no s’improvisa (…) Ell mateix necessita passar per un procés personal que li permeti qüestionar-se profundament… i evolucionar. Tot el que pot fer un aprenent de terapeuta més humà i de visió més àmplia serà benvingut en la seva formació. (…) Necessita tenir força i dolçor, necessita donar protecció i seguretat

Segons Guasch Sauward, G. (1985) les teories del qual van ser exposades en l’1er. Congrés Internacional de Teràpies psicocorporales (Mèxic, desembre 1987).

Juguem per educar i eduquem jugant

El nen que juga es diverteix i s’educa, encara que això no sigui el que busqui, doncs ell juga per jugar. Aquests dos components només es poden separar per al seu estudi i planificació.